Recenze, které o nás napsali

Vynikající
Na základě 28 hodnocení
Stanislav Konečný
Stanislav Konečný
21/03/2024
Trustindex ověřuje, že původní zdroj recenze je Google.
Klub KMC Znojmo sleduju na soc.sítich a jejich YT kanáli a mohu říct, že jsou to opravdoví profesionálové. Naprosto doporučuji každýmu, kdo se chce přiučit reálny sebeobraně v rámci kurzu, nebo se i následně systému Krav Maga věnovat dlouhodobě v rámci pravidelnýho tréninku. Krav Maga je jako nejefektívnejší sebeobranný systém, vychazejíci s přirozených pohybů těla, který se lehce osvojí jednoznačně tou správnou volbou.
Lukas Prochazka
Lukas Prochazka
21/03/2024
Trustindex ověřuje, že původní zdroj recenze je Google.
Je skvělý že tahle skupina lidí je u nás ve Znojmě, protože např to co Eliška předvádí s těma nejmenšíma je famózní. Hned spolu s učením plavání je to pro nás nejlepší "kroužek" kam malej chodí. Učí děti správně vnímat co je a není nebezpečné, jak se v situacích chovat - spoustu toho navázané např. na dění v pohádkách tak aby se to dětem lip chápalo. Prostě jedno z nejlepších rozhodnutí které jsem pro našeho mladého udělali. I on sám to tam má moc rád a vždycky se tam těší Moc moc děkujeme za to, že to děláte tak jak to děláte
Anděla Krejčová
Anděla Krejčová
27/10/2023
Trustindex ověřuje, že původní zdroj recenze je Google.
Kvalitní a zábavná výuka sebeobrany ve Znojmě 👍👍👍 každému doporučuji ! Rozhodne velmi důležité informace a zkušenosti předávané instruktory využije jednoho dne každý. Zábavná aktivita pro volný čas .
Simona Mikulášková
Simona Mikulášková
27/10/2023
Trustindex ověřuje, že původní zdroj recenze je Google.
Děti jsou nadšené a na každou hodinu se těší.
Veronika Komárková
Veronika Komárková
27/10/2023
Trustindex ověřuje, že původní zdroj recenze je Google.
Na Krav Magu chodím již několikátý rok a musím říct, že se stala i mým koníčkem. Instruktoři jsou naprosto skvělí a rádi zodpoví i dotazy, které máme. Je úžasné, že se zabývají i sebeobranou dětí a to u těch nejmenších. Rozhodně každému doporučuji zkusit 😉😉😉😉💪💪💪
Lucie Tomášková
Lucie Tomášková
27/10/2023
Trustindex ověřuje, že původní zdroj recenze je Google.
Skvělý přístup instruktorů, za mě maximální spokojenost!
1988joza
1988joza
22/09/2023
Trustindex ověřuje, že původní zdroj recenze je Google.
Katka Zejdová
Katka Zejdová
24/01/2023
Trustindex ověřuje, že původní zdroj recenze je Google.
Poučné
Alena P
Alena P
22/12/2022
Trustindex ověřuje, že původní zdroj recenze je Google.
Ivana Tumova
Ivana Tumova
22/09/2022
Trustindex ověřuje, že původní zdroj recenze je Google.
Vynikající
Na základě 32 hodnocení
Tereza Hochová
29 Říjen 2023
doporučuje
Se synem navštěvujeme cvičení s rodiči a oba si to užíváme 😍 Eliška je skvělá instruktorka.👍
Lucie Tomášková
27 Říjen 2023
doporučuje
S dcerou navštěvujeme Women Krav Maga a jsme maximálně spokojené. Eliška jako instruktor je super, dokáže vše vysvětlit a ke každému přistupuje individuálně, dle jeho potřeb.
Barbora Saparová
27 Říjen 2023
doporučuje
Maximální spokojenost syna a to je pro rodiče nejvíc 🫶. Skvělá práce, jen tak dál👍👌👏
Verunka Komárková
27 Říjen 2023
doporučuje
Na Krav Magu chodím již několikátý rok a musím říct, že se stala i mým koníčkem. Instruktoři jsou naprosto skvělí a rádi zodpoví i dotazy, které máme. Je úžasné, že se zabývají i sebeobranou dětí a to u těch nejmenších. Rozhodně každému doporučuji zkusit 😉😉😉😉💪💪💪
Lydie Musilová
4 Únor 2020
doporučuje
Ze semináře jsem odcházela naprosto nadšená, nabitá energií! Pro mě velmi užitečná zkušenost. Na své modřiny jsem patřičně hrdá :-D Děkuji za velmi vstřícný a přátelský přístup. Je vidět, že opravdu chcete lidi něco naučit.
Veronika Novoměstská
30 Prosinec 2019
doporučuje
Vrele doporucuji vsem, kteri se chteji naucit realnou sebeobranu👌💪👊Treninky jsou na vynikajici urovni👌👏🔝 v prostredi skvelych a velmi prijemnych lidi🔝💪
Jero Vde
19 Prosinec 2019
doporučuje
You might read here enough recommendations in Czech, so I will stick to English. My Czech was never very good as a foreigner moving to Znojmo, but this was never a problem for the trainer. Breaking down the first social walls by learning aside from defending myself, also learning Czech by immersion 😊. When things were too complicated for me to understand in Czech, the trainer had the patience and willingness to try to explain it with more (and alternative) words and when needed switched to English. I found here a group of extremely friendly and enthusiastic trainees, led by one of the best trainers I ever met 😉. I can recommend anybody living in the neighborhood of Znojmo, Czech or foreigner: If you are interested in meeting fun people, doing fun sports without pressure, learning to defend yourself, or any combination of one of those 3,... ITACS Znojmo is the place to be! 👊 Toda!
Karel Štěrba
17 Březen 2018
doporučuje
Mirek Kuřitka
13 Leden 2018
doporučuje
Josef Zemanec
28 Září 2017
doporučuje

Recenze je vlastně takové hodnocení na dálku. Jsou to hodnocení a komentáře od našich klientů, které naleznete na portálech google.com, facebook.com nebo firmy.cz. Jedině takto se dozvíte, kdo jsme a co děláme.

Budeme velice rádi, pokud využijete našich služeb, že nás ohodnotíte na výše jmenovaných internetových portálech, aby se naši „budoucí“ klienti rozhodli správně, právě jako vy teď!